Jin Shin Jyutsu ®: een Japanse harmoniseringsmethode

Door: Annemieke Driessens
Datum: 10 juni 2020
Tijd: 20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
Entree: €10,00

Jin shin Jyutsu is een in Nederland nog vrij onbekende harmoniseringsmethode. Jin Shin Jyutsu is een van de eenvoudigste manieren om in balans te komen; door de zachtaardige aanrakingen geneest het lichaam zichzelf. Je gereedschap staat altijd tot je beschikking; het zijn namelijk je eigen handen die je hierbij gebruikt. Geblokkeerde energie wordt door deze eenvoudige en bijzondere methode weer op gang gebracht. Het is een heel zachtaardige manier van werken door middel van bepaalde handgrepen zonder druk uit te oefenen. Op deze manier wordt het evenwicht in je lichaam weer hersteld en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aan gesproken.

Het is niet zweverig of eng, iedereen kan het leren. En er worden ook cursussen in gegeven.

De methode helpt mensen bij fysieke (bijv. ontstekingen, gewrichtsklachten), mentale (bijv. stress, dementie) en emotionele (bijv. angst, verdriet) klachten. Jin Shin Jyutsu kan allerlei medische klachten verminderen. Ga bij twijfel echter altijd eerst naar je huisarts.

Tijdens deze avond krijgt men informatie over de achtergronden van deze methode en laat Annemieke Driessens van Time Out voor Mens & Dier enkele toepassingen zien die je meteen op jezelf kunt gaan toepassen. Je zult versteld staan van de eenvoud en van de directe effecten!

Voor meer informatie zie: www.timeoutvoormensendier.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*