Dromen en hun betekenis

Door: Sophie Verheij

Startdatum: 14 mei 2020 (28 mei, 11 en 18 juni)
Duur: 4 bijeenkomsten, van 19:30 - 22:00 uur

Kosten: voor 4 avonden € 100,00 (inclusief materiaal)
Deelnemers: 8/10

Een droom kun je zien als een persoonlijke boodschap. Door te dromen kun je je bewust worden van delen van jou die het licht willen zien. In de onderstaande 4 avonden wordt ingegaan op de theorie van dromen en de persoonlijke betekenis daarvan voor jou. Droomtaal is een bijzondere taal, je kunt haar niet zo letterlijk nemen als spreektaal. Het bevat een rijkdom verpakt in de meest bijzondere verpakking die jij kan bedenken. :-)

Dromen in 4 avonden Je eigen dromen begrijpen en uitleggen.

Deze 4 avonden zijn een praktische stap om je eigen dromen uit te leggen:

  • Bijeenkomst 1; kijken naar de basis: hoe kan jij je dromen ‘vangen’, wat helpt om je dromen te onthouden en wat is de opbouw van je dromen; wat kun je hierin onderscheiden en wat doe je dan met droomflarden?
  • Bijeenkomst 2e; beginnen we dromen vanuit voor jouw dagelijkse begrippen te benaderen.
  • Bijeenkomst 3e; verder ingaan op de soorten dromen die je kunt hebben. En hoe ze te begrijpen.
  • Bijeenkomst 4e; bespreken we de betekenis van jouw droom. Wat vertelt de droom je; hoe kunnen dromen je helpen in het dagelijkse leven? Hoe kun je zelf jouw dromen gaan inzetten.

Sophie Verheij is opgeleid als Jungiaans therapeut. Jung was en is een belangrijke grondlegger van de dromen uitleg. Al voor dat ze met deze opleiding begon vond ze dromen al fascinerend. Door haar opleiding als Jungiaans therapeut is dit nog meer versterkt. In haar therapeutische praktijk zijn dromen een belangrijke bron in de therapie. De droom vertelt namelijk wat voor jou belangrijk is in deze situatie.

Zie ook: https://via-sophia.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*