Sjamanisme uit de Andes

Door: Karin Meeng en Miquel Lorenzo

Datum: woensdag 5 februari 2020
Tijd: 20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
Kosten: € 10,00

Tijdens deze bijzondere bijeenkomst wordt een collectie krachtvoorwerpen uit de Andes gepresenteerd. Een speciale en unieke collectie die is ontworpen door Miguel en die de energie van de Andes in zich draagt. Door de unieke combinatie van het ontwerp, de energie van de stenen en de energie van de Andes, wordt er een bijzonder krachtveld gecreëerd. Door middel van uitleg en een meditatie ga je dit zelf ervaren. Tevens doen we een Pachamama (moeder Aarde) ceremonie en zal Miguel muziek maken, hiervoor gebruikt hij speciale instrumenten uit de Andes.

Mocht je een speciale verbinding hebben met de krachtvoorwerpen, dan is het mogelijk om deze na afloop van deze avond te kopen.

Miguel is een man uit Chili die zich op het pad bevindt naar het universele gevoel van balans vanuit een sjamanistisch oogpunt, uit de Andes. Hij voert zijn werk uit door middel van zijn workshops, het vervaardigen van krachtvoorwerpen, muziek en de cultus van Pachamama.

Karin werkt met Engelen, Opgestegen Meesters, kosmische energieën en met de Sjamanistische energieën van de Andes die hun oorsprong vinden in Peru.


Deze avond zal grotendeels in het Engels worden gegeven (en wordt vertaald in het Nederlands!)

Zie ook: www.kirima.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*