Familieopstellingen

Door: Shirley Timmermans


Datum: Zaterdag 14 maart 2020
Tijd: 9.30 – 13.30

Kosten: € 35,-
Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 6\16

Soms bots je in je leven keer op keer weer op eenzelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven. Het kan bijvoorbeeld gaan om gezondheidsproblemen, angsten, eenzaamheid, problemen bij werk, verslaving, burn-out, ondermijnende overtuigingen, persoonlijke conflicten of problemen in de liefde.

Veel persoonlijke problemen, relatieproblemen en levensvragen vinden hun wortels in zogenaamde verstrikkingen in het familiesysteem.

Een familieopstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daaraan ten grondslag liggen en die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie. Een familieopstelling verbind je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf beweging kunt brengen in wat vast zit, in wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

Tijdens deze ochtend is het voor een aantal mensen mogelijk een vraag in te brengen. De ervaring leert dat een opstelling effect heeft op alle deelnemers, ook wanneer je tijdens de workshop geen eigen vraag inbrengt. Je hebt geen enkele voorkennis nodig om aan een workshop Familieopstellingen deel te nemen. Iedereen is welkom.

Shirley Timmermans is werkzaam als loopbaanbegeleider bij een onderwijsinstelling. Tevens is zij gediplomeerd familie opsteller, energetisch systeem therapeut en counselor/coach.


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*