Werken met wegwijzers op levensreizen

Cursusleider: Antonia de Groot

Startdatum: donderdag 5 maart 2020
Tijd: 20:00 - 22.00 uur
Duur: 4 avonden
(12,19 en 26 maart)
Kosten: € 90,00 (inclusief €10.00 voor het doe-boek)
Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 5/10

Hoe leer je leven vanuit je hart? Wat is de bedoeling voor mij, voor mijn leven? Klopt het wel waar ik mee bezig ben? Zit ik op de juiste plek? Hoe kom ik daar achter en hoe maak ik keuzes?

Het maken van keuzes in je leven valt niet altijd mee. Voel je wel ergens dat er iets niet klopt maar kun je er de vinger niet op leggen? Of denk je dat het allemaal ok is maar zou je graag bevestiging zien? In deze cursus krijg je handvatten om de wegwijzers te zien die zich in jouw leven voordoen. Je leert ze herkennen en er mee werken en je begrijpt hoe het past bij jou en jouw systeem.

Tijdens de bijeenkomsten gaan we aan de slag met vier thema’s. Dat gebeurt in wisselende volgorde en aan de hand van een praktisch ‘doe-boek’. Aan het eind van de cursus heb je jouw persoonlijke reisgids samengesteld waarmee je de magie hebt uitgenodigd om, samen met jou, je persoonlijke pad, te gaan lopen.

De thema’s waaromheen deze cursus is opgebouwd:

  • Het wat: een aantal wegwijzers wordt verder toegelicht en uitgediept.
  • Het hoe: aan de hand van oefeningen, theorie en uitleg leer je werken met de wegwijzers in jouw leven.
  • Voor wie: ieder mens is uniek, je zelfkennis wordt verder uitgediept en er worden nieuwe verbanden gelegd.
  • Het waarom: jou, als uniek mens, nog beter tot zijn/haar recht laten komen.

Wanneer je je aanmeldt voor 21 februari krijg je een gratis poster van 30x45, met keuze uit: ‘woorden’, ‘tijd’ en ‘voorbij’. 

Voor meer informatie over Antonia en wat zij doet kun je terecht op haar website: levenscoachingbumblebee.com Daar zijn ook de posters te zien. 


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*