Lachyoga

Door: José en Davie Broers
Data: woensdag 13 november 2019
Tijd: 20.00 – 21.30 uur; deur gaat open om 19.30 uur
Kosten: 12,00

Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 6/15


Bij lachyoga wordt gebruik gemaakt van eenvoudige technieken om de lachspieren te activeren en te bevorderen. Er wordt begonnen met een korte uitleg, een warming-up en een aantal speelse oefeningen. Naast ademhalingsoefeningen volgen er diverse lachyoga oefeningen, afgewisseld met speelse oefeningen. Het geheel sluiten we af met een lachmeditatie, gevolgd door een ontspannende meditatie.

Lachyoga is een actieve bezigheid en dus wordt een actieve houding verwacht. Belangrijk is om voldoende te bewegen. Het kunnen vreemde oefeningen zijn die er voor zorgen dat men een klein stapje buiten de comfort zone moet zetten. In een veilige omgeving proberen we samen te lachen en mag ieder zijn eigen lach laten horen. Zien lachen en horen lachen, doet lachen. Het verbindt en geeft een veilig gevoel.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat lachen gezond is voor lichaam en geest. De hersenen maken namelijk géén onderscheid tussen een echte lach of een nep lach. Het levert altijd positieve effecten op: doen alsof is goed en uiteindelijk ga je lachen.

We gaan samen lachen om je weer goed te voelen. Lachyoga is lachen zonder dat daar een aanleiding toe is. We kunnen allemaal lachen en zijn allemaal ervaringsdeskundige.

Deze workshop lachyoga wordt verzorgd door Davie en José Broers, experts in lachen. Wil je ook samen met hen lachen en plezier maken? Laat je dan verrassen met lachen zonder reden. Laat de zon weer schijnen door samen te lachen.

Vrolijke lach groet,

Davie en José Broers

voor meer informatie zie:www.innerka.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*