Ademwerk met didgeridoo

Door: Floor plugers en Michel Pape
Datum: Woensdag 23 oktober
Tijd: 20.00 - 22.00 uur, de deur gaat open om 19.30 uur
Entree:€ 10,-

-VOL!-

De avond begint met het plaatsen van een intentie. Vervolgens geeft Michel een geleide meditatie en een body-scan. Daarna zal Floor de verbonden ademsessie geven, waarbij Michel zal begeleiden op didgeridoo, sjamanen drum en andere percussie-instrumenten.

De verbonden ademhaling is een methode om bij jezelf te komen en je innerlijke kracht en liefde te voelen. Het is een reis waarin je van alles tegen kan komen. Door de combinatie van de verbonden ademhaling en de didgeridoo kunnen processen in gang gezet worden op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied.

De didgeridoo is een instrument dat oorspronkelijk werd bespeeld door de aboriginals in Arnhemland, Australië. Naast dat de didge gebruikt wordt als muziekinstrument heeft het ook meditatieve – en helende effecten. Zo kan het oergeluid een diepe ontspanning geven, door de trillingen worden de energiebanen gunstig beïnvloed, waardoor energetische blokkades kunnen worden opgeheven.

Floor Plugers is ademcoach. Het is haar passie om mensen bewust te maken van de grote invloed die de adem heeft op lichaam en geest. Dit doet zij door middel van ademsessies in groepen of individueel.

Michel Pape is coach, haptonoom en fysiotherapeut en helpt mensen om van hun pijn- en stressklachten af te komen. Tijdens de coaching-sessies gebruikt hij o.a. ook de didgeridoo als behandeltool.

Tips:

Doe makkelijk zittende kleding aan, zodat je lekker kan liggen en bewegen. Eet niet te zwaar of te kort voor de sessie. Na de sessie is het belangrijk om veel water te drinken, ook de dag erna.

Je bent van harte welkom om samen met ons deze transformerende ademreis te komen maken.


Inschrijven


Formulier is niet beschikbaar