Je eigen krachtschild

Cursusleider: Ainyahita Jansen


Datum: zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 10.00 -15.00 uur

Kosten: € 45,-, inclusief materiaal, koffie/thee en een vegetarische soep.
Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 6\12
Eventueel meenemen: eigen lunch, persoonlijk materiaal zoals veren, kralen, schelpen, steentjes, lapjes en draadjes, etc.


Krachtschild of ook wel medicijnschild genoemd, is jouw persoonlijke krachtgever en is gemaakt van natuurlijke materialen. Oorspronkelijk maakten de indianen deze schilden en deze stonden in of naast hun tipi's. De kracht die elk schild uitstraalde vertegenwoordigde de eigenheid van elke persoon. Magische schilden zijn bedoeld voor bescherming en positieve energie en voor leerprocessen, begeleiding en heling. Voor datgene wat er op het moment van NU toe doet voor jou.

In de workshop laten we jouw krachtschild ontstaan, door jou zelf gemaakt op jouw eigen unieke wijze. We kiezen allen een frame uit of maken er zelf een. Na een voorgelezen verhaal gaan we in stilte werken. Mocht je verder op weg geholpen willen worden dan kun je een  medicijnkaart trekken. Deze bijzondere kaarten dragen boodschappen in zich vanuit het dierenrijk. De tafel waaraan we werken is rijk gevuld met allerlei schatten uit de natuur. Tegen het einde van de workshop is er de tijd om te kijken naar elkaars krachtschild, als je dat wilt.

Het is fijn als je je van tevoren al verbindt met je nog te maken krachtschild. Vanuit die intentie kan je de natuur eens ingaan. Vast en zeker dat je de mooiste schatten tegenkomt.

Voor eventueel meer informatie; ainyahita@live.nlInschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*