Biodanza

Cursusleider: Karin Gjaltema
Start: 13 september 2019
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Duur: 6 lessen (13, 20, 27 sept. 4,11 en 25 okt.)
Kosten: € 96,-

Meenemen: kleding in laagjes en eventueel een flesje water. We dansen zoveel mogelijk op blote voeten

Biodanza is heerlijk om te doen!

Deelnemer ‘Ik had niet gedacht dat ik Biodanza zo leuk zou vinden, het geeft me veel plezier, ik ga altijd weer met een lichter gevoel naar huis en die lichtheid neem ik mee naar het dagelijkse leven’.

In deze introductie maak je kennis met biodanza, gericht op bewegen, dans, muziek, jij en de groep. De prachtige muziek komt uit alle delen van de wereld en nodigt uit om te bewegen. Elke week is er een ander thema met andere dansen. Een thema uit het leven gegrepen. We dansen het leven! Daarmee wordt elke les als het ware een reis, een bijzondere ervaring.

Je hoeft niet te kunnen dansen, elke dans of oefening is eenvoudig en heeft een bedoeling die steeds helder wordt uitgelegd. Zo hoef je geen pasjes te onthouden! De ene keer dans je alleen, dan weer met twee en soms met de hele groep. Dans is de taal voorbij de woorden, waarin je lichaam spreekt. Zo leer je jezelf en de anderen op een andere manier kennen.

Biodanza gaat over verbinding maken met jezelf, de ander en met het grote geheel. Het geeft plezier, is heel ontspannend, verbindend, verdiepend, het geeft je het gevoel Voluit te leven!

Voor jong en oud, man en vrouw, welkom!

Ik nodig je uit!

Karin Gjaltema
Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*