Omgaan met je hoog gevoeligheid (HSP - Hoog Sensitief Persoon)

Cursusleider: Eveline Vogel

Datum: zaterdag 2 november
Tijd: 13.30 -16.00 uur

Kosten: € 25,- inclusief materiaal, koffie/thee
Minimaal/maximaal aantal deelnemers: 8\10

Echte bewustwording van jouw hoogsensitiviteit is vooral in de praktijk te ervaren. Wanneer je dit onder professionele begeleiding doet kunnen ervaringen direct gedeeld en besproken worden en dat is fijn. Je krijgt dan directe terugkoppeling naar wat je precies gevoeld hebt, waar het vandaan komt en wat jij eraan kan doen in jouw situatie.

In deze toegankelijke ervaringsworkshop leer je wat ‘echt voelen’ is en hoe je hier mee om kunt gaan. Geen theorieën, wel aan de slag met je gevoel.

  • Confronterend? Zonder twijfel, maar in een veilige omgeving met een beperkt aantal lotgenoten zul je zien dat je ook veel van elkaar kunt leren door te delen.
  • Openbaring? Zeker, je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen door de leuke gevarieerde oefeningen die je soms alleen of soms in groep(jes) gaat doen.
  • Verhelderend? In ieder geval. Veel van wat je al gelezen hebt over hoogsensitiviteit gaat nu bij jou nog meer betekenis krijgen. De puzzelstukjes gaan in elkaar vallen.
  • Veranderend? Heel zeker. Je zult merken dat je veel gemakkelijker en sneller bij jouw gevoel blijft in moeilijke situaties en dat de gevoelens van anderen jouw leven minder bepalen.

Eveline begeleidt al meer dan 17 jaar met succes hoogsensitieve en/of licht autistische mensen om zich sterker te voelen in de maatschappij en hen te ondersteunen om de specifieke eigenschappen van hoogsensitiviteit als positieve eigenschappen te gebruiken.

Zie ook; www.evelinevogel.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*