Grenzen ontdekken om mezelf terug te vinden

Door: Nicole Prins

Datum: woensdag 8 april 2020
Tijd: 20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
Kosten: € 10,00

Oude, vastgeroeste patronen doorbreken, grenzen ontdekken om zo mezelf weer terug te vinden kan best spannend zijn. We zijn bang om onaardig gevonden te worden of we zijn bang dat we er niet meer bij horen. We vinden het moeilijk om dingen anders te gaan doen. Maar ons hart geeft echt aan dat het dit niet meer wil. Luisteren we wel naar ons hart? Luisteren we wel naar ons lichaam? Ons lichaam liegt niet en toch gaan we, aan de signalen die ons lichaam ons geeft, voorbij.

Tijdens de inspiratiebijeenkomst ‘grenzen aangeven om meer bij mezelf te blijven’ zijn we op kleine signalen gaan letten die ons lichaam ons geeft. Nu gaan we ‘grenzen ontdekken’ en hier verandering in brengen, om mezelf terug te vinden. Deze inspiratiebijeenkomst kan als vervolg dienen op ‘grenzen aangeven’, maar is zeker ook interessant als je Nicole voor het eerst ontmoet. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, dan zul je merken dat je makkelijker je grenzen kunt ontdekken en aangeven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt en wat je energie kost.

Nicole Prins-Janssen woonde op de grens van Nederland en België. Na de middelbare school werd ze piloot en vloog ze over landsgrenzen, taalgrenzen en cultuurgrenzen heen. En altijd al met (de betekenis van ) grenzen bezig geweest!

Allerlei ervaringen deelt ze nu met een groter publiek. Ben jij daar eentje van?

Zie ook; www.body-in-balance.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*