Grenzen aangeven,meer bij mezelf blijven

Door: Nicole Prins

Datum: woensdag 9 oktober 2019
Tijd: 20.00 - 22.00 uur; de deur gaat open om 19.30 uur
Kosten: € 10,00

Het aangeven van grenzen is niet altijd even makkelijk en kan voor een flinke worsteling met jezelf en je omgeving zorgen. Grenzen aangeven hoeft niet altijd ‘nee’ zeggen te betekenen. Er zijn meer mogelijkheden om je grens aan te geven. Naast het aangeven van grenzen is het ook belangrijk om je grenzen te ontdekken. Wat jarenlang OK was en nu niet meer lekker voelt, mag veranderd worden.

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst leer je meer naar jezelf te luisteren. Jouw lichaam geeft kleine en grote signalen af. Maar wat betekenen deze signalen eigenlijk? Aan de hand van voorbeelden neemt Nicole je mee en inspireert je op een unieke manier om je lichaam beter te begrijpen en te weten te komen wat jouw lichaam je wil zeggen. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, dan zul je merken dat je makkelijker je grenzen kunt aangeven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt EN wat je energie kost.

De inspiratiebijeenkomst begeleid jou op jouw pad van bewust worden. Je wordt je meer bewust van kleine signalen die je lichaam geeft, wanneer je over je grens heen gaat. 

  • Wat kun je dan doen?
  • Hoe kun je jouw grens herkennen?
  • Hoe kun je je grens op een nette manier aangeven? 

In deze inspiratiebijeenkomst worden je hieromtrent handvatten aangereikt. De jarenlange groei en processen die Nicole zelf heeft doorlopen deelt ze nu met een groter publiek. Ben jij daar eentje van? Meer informatie; www.body-in-balance.nl


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*