Human Design

Door: Heide Fischer
Datum: zaterdagmiddag 31 augustus 2019
Tijd: 13.30 – 16.00 uur; deur gaat open om 13.00 uur
Kosten: € 30,00
Min/maximaal aantal deelnemers: 8/12

Human Design combineert oeroude esoterische kennis met moderne wetenschap. Human Design kan kort worden omschreven als een handleiding ‘over wie je in werkelijkheid bent’. Door de combinatie van verschillende disciplines uit Oost en West ontstaat een gedetailleerd overzicht van belangrijke elementen van je zijn en je connectie met anderen.

  • Human Design helpt ons bij het loslaten van wat niet van nature bij ons past.
  • Human Design is voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar leven en die bovendien een authentiek leven wil leiden.
  • Human Design is een experiment. Je kunt vanaf de dag van kennismaking ermee aan de slag gaan.

Door middel van een speciale formule wordt op basis van je geboortedatum en -tijd een chart (zie voorbeeld) opgesteld waaruit de belangrijkste eigenschappen – waar krijgen we energie van en hoe nemen we beslissingen op een bij ons passende manier - kunnen worden afgeleid. Het design geeft ook uitsluitsel over hoe anderen ons kunnen beïnvloeden

De grondlegger van deze omvangrijke design-kennisbank is de Canadese Ra Uru Hu (1948 – 2011). In 1987 kreeg hij via een ‘innerlijke stem toegang tot de kennis over het Human Design’. Na jarenlang met de kennis hebben geëxperimenteerd is hij omtrent 1993 begonnen deze te delen.

In de workshop wordt ingegaan op de theorie en zullen we de individuele designs met name de aspecten Type en Autoriteit bekijken. D.w.z. bij welk energietype hoor je en hoe kom je over op anderen? Hoe neem je het best beslissingen zonder beïnvloeding door anderen?

Daarvoor is wel noodzakelijk dat je op www.jovianarchive.com onder https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart je geboortedatum en zo precies mogelijk (+/-) 1 uur je geboortetijd invult. Download je chart. Je krijgt een pdf. Neem je chart mee naar de workshop. Als je hulp nodig hebt stuur je me een mailtje: heide.fischer50@gmail.com;  meer info over Heide op:  www.soulpurpose.eu


Inschrijven


*
*
*
*
*
*
*
*
*