Vanaf 10 augustus is de Sprong weer geopend. Voor vragen is de administratie dagelijks geopend tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

 

De Sprong
Centrum voor persoonlijke ontwikkeling

Tournooiveld 10
(Ingang aan de Rederijkerstraat)
5663 EA Geldrop
040-2858757
info@desprong-geldrop.nl

Homeinfocursussenworkshopsthema-avondenbibliotheekcontact

Thema-avonden

Cursus in wonderen

Stressvermindering

Dieptemeditatie

Psychometrie met behulp van engelen

Woensdag 3 oktober

CURSUS IN WONDEREN

Door Peter Winteraeken

Jezus, auteur van Een cursus in wonderen ……ook auteur van jouw leven?

Hoewel zijn naam niet staat afgebeeld op de omslag van Een cursus in wonderen is de inhoud overduidelijk afkomstig van Jezus. Hoe zou het zijn om - naast het lezen en praktisch toepassen van de Cursus - ook in een echte relatie te treden met Jezus?

In Een cursus in wonderen staat het zo omschreven:
Het is mogelijk zijn woorden te lezen en er baat bij te vinden zonder hem [Jezus] in je leven te aanvaarden. Maar hij zou je nog wat meer kunnen helpen als jij jouw vreugde en verdriet met hem wilt delen en ze beide wilt achterlaten om Gods vrede te vinden. (Uit: Een cursus in wonderen: Verklaring van Termen 5.6:6-7)

Hij biedt ons ‘Gods vrede’, dat is geen geringe gave. In ‘ruil’ vraagt hij: aanvaard mij in jouw leven. De keuze is aan ons. Zijn uitnodiging aan ons geldt altijd!

En stel je eens voor wat dat voor een effect zou hebben op jouw leven? Hoe zou dat voor je zijn? Hoe zou jij je voelen? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Je bent van harte uitgenodigd om vanavond te proeven van het rijke gedachtegoed van Een cursus in wonderen en…….. om vriendschap te sluiten!

Peter Winteraeken:

Kwam voor het eerst in 2000 via Willem Glaudemans (eindredacteur Nederlandse vertaling van “A Course in Miracles”) in aanraking met Een cursus in wonderen. Heeft zich toegelegd op het bestuderen en in praktijk brengen van het gedachtegoed van Een cursus in wonderen. Heeft verschillende facilitator (begeleiders) trainingen gevolgd bij Els Thissen en volgt bij haar nu de trainersopleiding familieopstellingen. Wordt tevens geïnspireerd door “The Work” van Byron Katie, Familie- en Systeemopstellingen van Bert Hellinger en het leven van St. Franciscus. Hij begeleidt sindsdien Course- en Attitudinal Healing groepen en begeleidt ook individueel. Kenmerkend is zijn enthousiasme. Zijn werkvormen zijn ervaringsgericht en kenmerken zich door een afwisseling van dialoog met reflectiemomenten, meditatie en muziek.

Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Winteraeken. Tel: 0475-484833 of zie zijn website: www.miraculum-est.org: voor wie wil leven in innerlijke vrede!

Inschrijfformulier